V podjetju LESKO Žiri d.o.o. že desetletja gojimo posebno predanost lesu. Les je material, ki človeka spremlja dobesedno od zibelke do groba.

Narava nam ga podarja v obilnih količinah in z optimalnimi lastnostmi tako za bivanje, kot za obdelovanje.

Odlično funkcionalnost lesenih oken z izredno nizkimi faktorji toplotne in zvočne prevodnosti dosegamo z najnovejšimi konstrukcijskimi in zasteklitvenimi rešitvami, zato Leskova okna ustrezajo tudi vgradnji za nizkoenergijske in pasivne hiše. Neobičajne oblike oken je skorajda nemogoče izdelati iz drugega materiala, kot iz lesa.

Izjemna prilagodljivost, ki jo ponuja tako univerzalen material, kot je les, za naročnika pomeni, da si lahko zamisli okna v skorajda vsakršni obliki ali dimenziji.

UŽIVAJTE V BIVALNEM UDOBJU IN TRAJNOSTI

Okna LESKO so kombinacija sodobne tehnologije in najboljšega lesa, kar kupcu zagotavlja varnost in mu omogoča, da uživa v naravnem ambientu. Bogate izkušnje in znanja smo si v Lesku pridobili z več kot 30-letnim izdelovanjem stavbnega pohištva. Da bi zadovoljili najvišje potrebe svoje kupcev, za svoje izdelke uporabljamo najboljše materiale in preverjeno okovje visoke kakovosti.

Doslednost pri izdelavi in natančnost pri vgradnji našim kupcem zagotavljata kar največje bivalno udobje in trajnost za dolgo vrsto let.

Izbira vrste oken

blank

PRIJAZNI DO NARAVE IN ENERGETSKIH VIROV

Z izbiro oken LESKO se boste odločili za zdrav, varen in varčen dom, saj sodobna izdelava lesenega stavbnega pohištva zagotavlja odlične rezultate in je primerna tudi za vgradnjo v energijsko varčne pasivne hiše. Okna Lesko, ki nastajajo v skladu s strogimi ekološkimi standardi, dosegajo minimalne toplotne izgube in so prijazna tako do ljudi, kot do narave in energetskih virov. V LESKO Žiri d.o.o. se zavedamo, kako odgovorno nalogo prevzemamo z vsakim naročilom naših kupcev.

Kakovostna izdelava, estetika na najvišji ravni in natančna montaža so lastnosti, h katerim težimo pri vsakem svojem izdelku. Vsako LESKO okno, panoramska stena ali zunanja vrata so odgovor na najvišje zahteve vas, ki jih boste uporabljali še mnogo let.