Vhodna vrata lahko poimenujemo kar obraz vaše hiše. Tako vi, kot vsak obiskovalec vašega doma jih takoj opazi. Zato je pomembno, da ste z videzom in kvaliteto izredno zadovoljni in da vam je vaš vhod v dom v ponos. Da pa si lahko izberete vhod čisto po vašem okusu, nudimo različne dodatke in opremo. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri in skupaj najdemo najboljšo kombinacijo!

ORNAMENTNA STEKLA

Ornamentna stekla vaš vhod dodatno popestrijo in polepšajo. Nudijo pa tudi izjemno prednost, kot je odvračanje neželenih pogledov mimoidočih v vaš dom! V naši ponudbi je na voljo veliko vrst ornamentnih stekel, v različnih barvnih odtenkih in vzorcih!

KLJUKE ZA VHODNA VRATA

V naši ponudbi boste našli kakovostne kljuke in ročaje priznanih proizvajalcev. Premišljena izbira bo vaša vhodna vrata nadgradila s še bolj privlačnim videzom. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri prave funkcionalnosti kljuke za vaš dom.

blank

KLJUČAVNICE ZA VHODNA VRATA

Kvalitetna ključavnica predstavlja stopnjo varnosti vašega doma. Z izbiro prave ključavnice boste preprečili možnosti za vlom in kraje. Na voljo različni tipi ključavnic, ki ponujajo izjemne funkcionalnosti!

blank

CILINDRIČNI VLOŽKI

Za varnost vašega doma niso potrebna le kvalitetna, pač je nujno, da so ta vrata zaklenjena s kakovostnim cilindričnim vložkom. Vedno skrbimo za najvišjo raven kvalitete opreme za vhodna vrata!

blank

PRSTNI ODTIS & TIPKOVNICE

Poslovite se od standardnega odklepanja s ključi. Vstopajte v vaš dom enostavno s skeniranjem prstnega odtisa ali vnosa kode. Pozabite na vsakodnevno iskanje ključev!

blank

LESKO SMART DOOR

Poslovite se od standardnega odklepanja s ključi.

LESKO Smart Door – integrirana rešitev za nova vrata z integrirano motorno ključavnico

NUKI Smart Lock – rešitev, ki jo lahko sami namestite na katerakoli obstoječa vrata (brez motorne ključavnice)