Skupina VILA BRAVUM - priporočamo tiste, ki jim zaupamo

Zaupanje je nekaj, za kar je potreben čas, toda v današnjem divjem življenskem tempu je za dolgotrajno spoznavanje časa največkrat premalo. Kako se torej odločati o tistih, ki jim bomo v urejanje zaupali nekaj, kar nam je najbolj dragoceno, naš dom?

Še posebej je to odločanje oteženo dandanes, ko človeka na vsakem koraku bombardirajo kričeče reklame, ki so polne superlativov in izjav o tem, da je nekdo najboljši, najbolj kakovosten in najbolj zanesljiv – pa čeprav se za temi besedami skriva podjetje z enim samim zaposlenim, faksom in fikusom.

Kompetence

Skupino Vila Bravum sestavlja sestavljajo podjetja, ki naše bivanje delajo lepše in bolj kakovostno. To so podjetja, ki so si ustvarila ugled in močno, prepoznavno ime med ponudniki izdelkov in storitev za opremljanje doma, urejanje hiše in okolice. Vsi člani skupine so vodilni ali eni izmed vodilnih na svojem področju. Njihova tradicija in številni kupci so zagotovilo za to, da gre za preverjena podjetja, ki jim lahko zaupate. Tudi mi smo se spraševali ista vprašanja, kot si jih zastavlja vsak, ki izbira med izdelki in storitvami večje vrednosti: Kako naj izberem? Kako naj vem, da je nekaj ZARES dobro? Je izdelek vreden mojega denarja? Si podjetje zasluži moje zaupanje? In pri svojih zasebnih, pa tudi poslovnih odločitvah smo vedno znova srečevali ista podjetja. Tam ljudje niso le govorili, da je njihov izdelek najboljši, ampak so najboljše preprosto – naredili!

Vsem podjetjem, članom, so skupne naslednje vrednote – poštenost, doslednost, spoštovanje kupcev, profesionalnost. Prepričajte se sami in nam zaupajte!

ČLANI SKUPINE VILA BRAVUM

LESKO Žiri d.o.o. je član poslovnega združenja Vila Bravum od leta 2012.

Spletna stran: www.vilabravum.si